jobba som personlig assistent

Jobba som personlig assistent

jobba som personlig assistent

Att jobba som personlig assistent innebär att man arbetar för att någon annan ska få de bästa förutsättningar de behöver för leva ett så bra liv som möjligt.
Att jobba som personlig assistent innebär att du är den som gör det möjligt för en annan människa att uppnå sina mål och drömmar i livet. Och vi gör detta möjligt genom att vara lyhörda, kompetenta, ödmjuka och professionella. 


Vårt mål är att både kunder och assistenter ska känna sig trygga i vardagen och på arbetsplatsen, då vi tror att trygghet är grunden till utveckling.
För att skapa så bra förutsättningar som möjligt för våra kunder så erbjuder vi alla assistenter en anpassad kompetensutveckling och en trygg anställning med bra lön, tjänstepension, försäkringar och bra villkor. 

På KMK-Omsorg jobbar  människor med olika kompetenser och erfarenheter, olika åldrar, språk, talanger och kunskaper och med olika bakgrunder. Det har vi har  gemensamt är vårt mål: att skapa de bästa förutsättningarna i livet för någon annan. 

jobba som personlig assistent

Är du förälder eller anhörig till ett barn eller en vuxen med assistansbehov kan du själv välja att arbeta som personlig assistent. KMK Omsorg anställer dig och erbjuder dig samma anställningstrygghet som våra andra assistenter. Du väljer själv hur mycket du vill arbeta, inom ramen för arbetstidslagen, och om ni även vill ha andra utomstående assistenter.
 

Våra assistenter

Vårt mål är att vår kund ska känna dig trygg med sin assistent. Vi utgår självfallet ifrån kundens behov och önskemål när vi rekryterar och utformar assistansen. Både i fråga om kompetens och språk. För att skapa så bra förutsättningar som möjligt erbjuder vi även våra assistenter anpassad kompetensutveckling efter kundens livssituation och förutsättningar.

Vi vet att en assistent som har rätt kompetens och en trygg anställning är en bättre assistent och därför erbjuder vi en bra lön, bra villkor och en trygg anställning. 


Har du frågor kring är du alltid välkommen att kontakta oss. 

Vill du bli en del av vårt team?

Ansök om att bli personlig assistent på KMK Omsorg