Assistenter

Personlig assistent

Personlig assistent

Våra assistenter

Vårt mål är att du ska känna dig trygg med din personliga assistent. Vi utgår självfallet ifrån dig och du är själv med och utformar din assistans utefter dina önskemål och behov. För att skapa så bra förutsättningar som möjligt för dig så erbjuder vi även dina assistenter anpassad kompetensutveckling efter din livssituation och dina förutsättningar.

 

Vi tror även att en assistent som har rätt kompetens och en trygg anställning är en bättre assistent för dig och därför har våra assistenter en bra lön, bra villkor och en trygg anställning. Vi kan även erbjuda assistenter som talar ditt modersmål så att du kan känna dig trygg i den vardagliga kommunikationen. 

 

Lättläst: Du ska känna dig trygg med din assistent. Du ska kunna lita på att din assistent är kompetent och vet vad du behöver. Du kan också få en assistent som talar ditt modersmål så att ni enkelt kan kommunicera med varandra.

 

Läs mer om:
Personlig assistans
Anhörig som assistent
Rätten till personlig assistans
Trygghet
Arbeta som personlig assistent
Jobba hos oss 

Personlig assistent, din personliga assistent ska vara någon som du känner dig trygg med. Någon du trivs tillsammans med och någon som är kompetent och professionell. 

Bli kund hos KMK Omsorg

Som kund hos KMK Omsorg får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vi finns här för att underlätta din vardag.