Om oss

Personlig Assistans i Uppsala, Stockholm och Mälardalen

Vem kan få personlig assistans

Vi som jobbar på KMK Omsorg

Verksamhetsansvarig

Rabia, utbildad socionom inriktning Åldrande och Funktionshinder. Examen 2011. Magisterexamen i arbetsliv och hälsa 2022. 

 

Samordnare/personalansvarig

Regina, utbildad inom Fred och Konflikt/internationella relationer och långvarig erfarenhet inom LSS, både i vården samt i utvecklingsfrågor och administrativt arbete. 

Om KMK Omsorg

KMK Omsorg är ett företag som varit verksamma inom social omsorg sen 2013. Vi har vårt säte i Uppsala men tar emot uppdrag från hela Stockholms- och Uppsalaområdet, samt andra delar av landet. Hör av dig så bokar vi ett möte! 

Vi strävar efter att ge dig en så trygg tillvaro som möjligt! Därför erbjuder vi personliga lösningar som utgår ifrån dig och dina behov. Du är vår utgångspunkt och vi erbjuder en trygg tillvaro för både dig och din assistent.

Vem kan få personlig assistans

Vem kan få personlig assistans

Varför ska du välja KMK Omsorg?

Hos oss på KMK Omsorg finns inga standardlösningar för personlig assistans. Vi vill ge dig trygghet i vardagen och utformar därför den personliga assistansen efter dina önskemål och behov. 

Vi hjälper dig oavsett om du ska ansöka om personlig assistans för första gången eller om du inte är nöjd med din nuvarande assistans och funderar på att byta till oss från annan assistansanordnare.

  • Du är delaktig och utformar din egen assistans.
  • Dina assistenter får kompetensutveckling och bra villkor.
  • Du kan önska en assistent som talar ditt modersmål.
  • Vi prioriterar DIN trygghet.


Lättläst:
Vi utformar den personliga assistansen efter dig, dina behov och önskemål. Du ska känna dig trygg med din assistent och få den assistans du behöver. Om du ansöker om personlig assistans för första gången eller om du vill byta till KMK Omsorg så hjälper vi dig med allt.

Vem kan få personlig assistans

År 2023 kom med ett jättelyftet för personlig assistans!

De viktigaste förändringarna i propositionen Stärkt rätt till personlig assistans kan du läsa mer om här! 

Kontakta oss så hjäper vi dig

Bli kund hos KMK Omsorg

Som kund hos KMK Omsorg får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vi finns här för att underlätta din vardag.