Om oss

Om KMK Omsorg

KMK Omsorg är ett företag som varit verksamma inom social omsorg sen 2013. Vi har vårt säte i Märsta men tar emot uppdrag från hela Stockholms- och Uppsalaområdet.

Vi strävar efter att ge dig en så trygg tillvaro som möjligt! Därför erbjuder vi personliga lösningar som utgår ifrån dig och dina behov. Du är vår utgångspunkt och vi erbjuder en trygg tillvaro för både dig och din assistent.

Varför ska du välja KMK Omsorg?

Hos oss på KMK Omsorg finns inga standardlösningar. Vi vill ge dig trygghet i vardagen och utformar därför assistansen efter dina önskemål och behov. 

Vi hjälper dig oavsett om du ska ansöka om assistans för första gången eller om du inte är nöjd med din nuvarande assistans och funderar på att byta till oss från annan assistansanordnare.

  • Du är delaktig och utformar din egen assistans.
  • Dina assistenter får kompetensutveckling och bra villkor.
  • Du kan önska en assistent som talar ditt modersmål.
  • Vi prioriterar DIN trygghet.


Lättläst:
Vi utformar assistansen efter dig, dina behov och önskemål. Du ska känna dig trygg med din assistent och få den assistans du behöver. Om du söker assistans för första gången eller om du vill byta till KMK Omsorg så hjälper vi dig med allt.

Bli kund hos KMK Omsorg

Som kund hos KMK Omsorg får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vi finns här för att underlätta din vardag.