Kontakta oss

Personlig assistans i Uppsala, Stockholm och Mälardalen

Personlig Assistans i Uppsala

Personlig assistans i Uppsala och hela Sverige

Personlig Assistans i Uppsala

Personlig Assistans i Uppsala, Stockholm och Mälardalen

Vill du ansöka om personlig assistans för första gången? Har du fått ett beslut om assistans men ännu inte valt utförare?

Är du inte nöjd med din utförare och vill du byta assistansbolag?

Kontakta oss för mer information

Hör av dig

Personlig assistans i Uppsala

Varför ska du välja KMK Omsorg?

Personlig assistans i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Har du ett beslut om personlig assistans och vill byta utförare? Ska du ansöka om personlig assistans för första gången? Vi hjälper dig med allt från ansökan till att administrera din personliga assistans, rekrytera och anställa dina assistenter, lägga schema, rutiner mm. 

Hos oss på KMK Omsorg finns inga standardlösningar för personlig assistans. Vi vill ge dig trygghet i vardagen och utformar därför assistansen efter dina önskemål och behov. 

Vi hjälper dig oavsett om du ska ansöka om personlig assistans för första gången eller om du inte är nöjd med din nuvarande assistans och funderar på att byta till oss från annan assistansanordnare. 

 

KMK Omsorg har sitt huvudsäte i Uppsala, men du är alltid välkommen att kontakta oss! Våra kunder finns runt om i Sverige, främst i Uppsala, Stockholm och Mälardalen. Oavsett var du befinner dig är det viktigaste för oss att din personliga assistans funkar för dig! 

Personligt möte
Vi bokar in ett möte, i lugn och ro, där du berättar om dig, din livssituation, önskemål och förväntningar kring din personliga assistans och vi berättar om oss och vår service. Vårt mål är att du ska få de bästa förutsättningar och möjligheter för att leva det liv du vill leva och därför är det självklart för oss att du är delaktig i utformningen av din assistans.

Läs mer

Personligt möte
När vi har träffat dig kommer vi att presentera ett förslag på hur vi på bästa sätt kan utforma din personliga assistans. Du får fundera på förslaget och komma med synpunkter. Vi återkopplar till dig och slutligen är det självklart du som fattar beslutet.

Läs mer

Bestämmer du dig för att KMK Omsorg är det rätta valet för just dig så skriver vi ett avtal. Du väljer ett datum och från och med den dagen tar vi över det praktiska och administrativa samt ansvaret för din personliga assistans.

Är du ensam i din kamp mot myndigheterna för rätten till assistans? Hos oss på KMK Omsorg får du tillgång till våra duktiga jurister helt utan extra kostnad. Vi hjälper dig med den juridiska processen så att du kan lägga fokus på annat.

Bli kund hos KMK Omsorg

Som kund hos KMK Omsorg får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vi finns här för att underlätta din vardag.