Bli kund personlig assistans

Bli kund

När du väljer KMK Omsorg får du också allt detta!

Bli kund personlig assistans

Bli kund personlig assistans

Personlig möte

Vi bokar in ett möte, i lugn och ro, där du berättar om dig, din livssituation, önskemål och förväntningar kring din personliga assistans och vi berättar om oss och vår service. Vårt mål är att du ska få de bästa förutsättningar och möjligheter för att leva det liv du vill leva och därför är det självklart för oss att du är delaktig i utformningen av din assistans.

Förslag

När vi har träffat dig kommer vi att presentera ett förslag på hur vi på bästa sätt kan utforma din personliga assistans. Du får fundera på förslaget och komma med synpunkter. Vi återkopplar till dig och slutligen är det självklart du som fattar beslutet.

Bli kund personlig assistans

Avtal

Bestämmer du dig för att KMK Omsorgär det rätta valet för just dig så skriver vi ett avtal. Du väljer ett datum och från och med den dagen tar vi över det praktiska och administrativa samt ansvaret för din personliga assistans.

Har du några frågor om oss eller rätten till assistans, kontakta oss så hjälper vi dig!

Kontakta oss 

Bli kund personlig assistans

Bli kund hos KMK Omsorg

Som kund hos KMK Omsorg får du hjälp med det du behöver. Det kan vara allt från rekrytering och administration till juridiskt stöd. Vi finns här för att underlätta din vardag.